• Phone +31 (0)50 7630740
  • mail@cstg.nl
  • Friesestraatweg 13, 9831 TB Aduard

Actief Arrangement


Actief in Groningen, er valt hier genoeg te beleven! Van Waddenzee tot het Groningerland zelf, het verveelt hier nooit. Alles wat u in de Ardennen kunt beleven, kan ook gewoon in Groningen!

Dag 1:
In de ochtend komt de bus aan bij het hotel in Aduard, hier heeft u de tijd om in te checken en uw spullen naar uw kamer te brengen. Na een vroege lunch in het hotel, is het tijd om de stevige wandelschoenen aan te trekken. De bus brengt u naar Pieterburen, een dorpje in Noord Groningen aan de Waddenzee. Hier bezoekt u eerst het zeehondencentrum Pieterburen. Het Zeehondencentrum is een informatiecentrum waar ook zieke of verzwakte zeehonden worden opgevangen, in het informatiecentrum kunt u alles over deze dieren leren en een leerzame film bekijken. Ook is het mogelijk op de zeehonden van dichtbij te bekijken. In het zeehondencentrum kunt een kopje koffie of thee pakken, voor de wadloop tocht begint. Na het bezoek aan het zeehondencentrum gaat u wadlopen, wel goed om te weten is, dat de tocht 8 kilometer lang is en gemiddeld tussen de 2 en 3 uur in beslag neemt, mocht u dit voor u te zwaar worden, dan is het verstandig de tocht over te slaan. Op het wad vertelt de wadloopgids alles over het beschermd natuurgebied de Waddenzee. Hopelijk komt u onderweg ook zeehonden tegen!
Aan het eind van de tocht brengt de bus u weer terug naar het hotel, waar u zich even kunt opfrissen en verkleden voor het diner. De avond kunt u vrij invullen met een drankje aan de bar, in de serre of op het terras. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om lekker bij te komen op uw hotelkamer.

Dag 2:
Na het ontbijt brengt de bus u naar de Bonte Hoeve, waar een heleboel te beleven valt. De dag begint op deze locatie meteen fanatiek, want u begint met forelvissen! Na uitleg over het gebruik van de hengels, wordt u los gelaten. En alles wat u vangt, mag u aan het eind van de dag meenemen. Tussen de middag wordt er een lunch geserveerd bij de Vissershut, na de lunch is er een workshop kaarsen maken, ook deze mag u meenemen. Na de workshop is er even een pauze met een kopje koffie, daarna gaat u boogschieten. Een instructeur legt u uit hoe boogschieten werkt en daarna mag u zelf met pijl en boog aan de slag. Aan het einde van deze intensieve dag is er een barbecue op het terrein van de Bonte Hoeve. Na de barbecue wordt u terug gebracht naar het hotel.
 
Dag 3:
Ook deze dag valt er weer van alles te beleven. Na het ontbijt staat de bus alweer klaar en vertrekt u naar het Break-out Grunopark in Harkstede. Voor deze dag zijn dichte schoenen verplicht en zwemkleding + handdoek handig om mee te nemen. De dag kan op meerdere manieren worden ingevuld, aangezien het Break-Out park heel veel verschillende activiteiten te bieden heeft. De dag begint in het klimpark, waar u gezekerd aan een life line een klimparcour met hindernissen op vier of acht meter hoogte aflegt. Mocht dit u niet aanspreken, dan heeft u ook de keuze om te gaan paintballen, of om te gaan waterskiën! Op deze dag kunt u voor de ochtend een activiteit kiezen en een voor de middag, tussen de middag wordt de lunch verzorgt. Als laatste staat er een escaperoom op het programma, waarbij u samen met uw team binnen een uur alle codes en puzzels moet oplossen om op tijd de kamer weer uit te komen. Na het uur wordt u er ook uit gehaald, maar dan heeft u het spelletje verloren.
Aan het eind van deze actieve dag, brengt de bus u weer terug naar het hotel. Daar heeft u de tijd om u even op te frissen en te verkleden voor het diner. De avond is vrij indeelbaar, maar er is ook een ruime keuze aan avondprogramma’s in het hotel. Zo kunt u ’s avonds bingoën, een feestje bouwen met live muziek of een DJ of een quiz spelen.

Dag 4:
De laatste dag is alweer aangebroken! Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en de koffers weer in de bus te gooien. Tegenover het hotel zit een boerengolfbaan. Hier staat ’s ochtends nog een potje boerengolf voor u klaar, het lijkt op gewoon golfen, maar dat is het niet! De clubs zijn stokken met een houten klompje aan het eind, hiermee moet u proberen met zo min mogelijk slagen, de bal te ‘putten’ in dit geval te ‘emmeren’ aangezien de hole een ingegraven emmer is. In totaal zijn er 10 holes, en het kan zomaar zijn, aangezien u in een weiland speelt, dat er ineens een paar schapen of koeien mee willen spelen. Voor boerengolf is het verstandig om stevige schoenen of bij drassig gras zelfs laarzen te dragen. Tijdens het golven ontvangt u een kopje koffie en na het golven is er lunch in het hotel, voor u weer aan de terug weg begint.
 

The World is a book, and those who do not travel read only a page