• Phone +31 (0)50 7630740
  • mail@cstg.nl
  • Friesestraatweg 13, 9831 TB Aduard

Hampshire

Hampshire Hotel – Plaza Groningen ligt op het snijpunt tussen de A7 en de A28. Daarmee is dit designhotel een prima vertrekpunt voor een verkenning van zowel de stad Groningen als van de Ommelanden. Het hotel ligt bovendien direct naast natuurgebied Hoornsemeer, waar het heerlijk fietsen en wandelen is.

De 121 hotelkamers bieden u alles wat u van een modern hotel kunt verwachten. De Standaard Kamers bevatten precies wat u nodig hebt, terwijl de Executive Kamers heerlijk luxe zijn. Comfort Kamers zijn ruim en zeer geschikt als familiekamer. De kamers beschikken over een flatscreen televisie en gratis wifi. Het hotel is rolstoeltoegankelijk, heeft een binnenzwembad en beschikt over een ruime tuin. Restaurant Meerwold biedt een elegante keuken, met internationale invloeden. Het restaurant serveert lunch- en dinergerechten die gemaakt zijn met seizoensgebonden producten.

U kunt bij het hotel GRATIS parkeren. Er zijn laadpalen voor elektrische auto’s (ook geschikt voor Tesla!) aanwezig. In het weekend kunt u gebruikmaken van de gratis Shuttle Service naar het centrum. De dichtstbijzijnde bushalte (Eisenhowerstraat) ligt op iets meer dan 650 meter afstand van Hampshire Hotel – Plaza Groningen. Vanaf deze halte rijden er bussen in ongeveer 15 minuten rechtstreeks naar het centrum. De Martinikerk en het Groninger Museum vindt u op slechts 3 km afstand van het hotel.

The World is a book, and those who do not travel read only a page